Så var det, det där med vikten.....

Alltså mellan 21 september och 9 oktober körde jag ren kur med cambridge soppor! Det var lite tufft i början, men efter 4-5 dagar så blevdet ena vana. Men OJ va trist, jag älskar ju mat!!! På de dryga tre veckorna som jag körde ren kur gick jag ned cirka 6 kg! Toppen, en rivstart, precis som jag önskade.

Anledningen till att jag började äta 1 mål/dag den 9 oktober va att vi skulle ut med en vännina och äta för att fira att hon skall gifta sig, vilken bra anledning att börja äta va!? =)
Sen på måndagen fortsatte jag med soppa till frukost, lunch i form av kyckling/kött/fisk samt sallad, inga kolhydrater så som potatis, ris eller pasta. Samt en eller två soppor till på eftermiddag och kväll. Jag började samma måndag med att träna Bodytoning och på tisdagar simma, jätteskoj!!!

Sen den måndagen har jag bara gått ner, hör och häpna, 2 kg till!!!!!!! Alltså totalt 8 kg på snart 3 månader, och jag tror jag blir knäpp!
Jag hade hoppats på 3-4 kg/månad, vilket borde resulterat i 9-12kg nu, men icke! Jag äter fortfarande bara en gång om dagen, och soppa resten, och måltiden jag äter består inte av några kolhydrater, jag dricker ingen dricka och jag äter inget bröd!
Ibland undrar jag var jag gör för fel.

En god vän sa tillmig att när du nu kommit igång med både träning och simning behöver din kropp mer mat att förbränna, annars går kroppen på svält!! Men grejen är att jag känner mig mätt en lååååååång tid efter jag ätit lunchen och jag tar ju en eller ibland tom 2 soppor till. En till middag och en till kvällsmat, oftast då jag tränat.

Det jag gör är att jämföra mina matvanor nu, och innan, det är en drastisk skillnad och jag trodde det skulle hända massa grejer på vågen hur fort och lätt som helst. Under sommaren blev det mycket fika, glass, grillat sena kvällar, dricka och annat smått och gott, men onyttigt, och det finns nästan inte med på min karta överhuvudtaget längre.
Alltså jag har fuskat, jag har druckit några glas vin, kanske 4-5 under tre månader, jag åt 2 cm tårta när min son fyllde två, och jag har smakat nån enstaka godisbit ut hans lördagsgodis,men inte mer!!!!!

Jag blir knäpp!!! Jag känner mig pigg, mår toppen och orkar mer än innan, och jag vet, det är det viktigaste, men jag vill bli lite smärtare också=) Egentligen spelar vikten ingen som helst rolm för mig, jag vill bara vara nöjd när jag tittar på mig själv i spegeln, och det är jag inte! Inte än.
Och för mig känns det som en evighet att komma dit. Eller....?????

Hoppet är väl det sista som överger va!??!!
/M

*Älskar mest av allt*

Kommentarer

  1. Hejjjj!!!

    Ge inte upp hoppet Miah, du kommer klara det bara du ger dig f-n på det!!!! Tänk positivt när hungern eller godissuget gör sig påmint att maten inte ska bestämma över ditt liv.
    Du bestämmer vad du gör med ditt liv och vad du ska ska äta! Så har jag alltid tänkt och det har funkat! =) Bara ett tips!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hur de än kommer att sluta så tycker jag att du är fantastiskt vacker person, både till de yttre och inre..Men jag vet att man inte alltid kan känna så, man har ju sina uppochner dagar...Vill åsså gå ner i vikt 3 kilo till skulle bli bra..andra skulle säga NEJ, men jag vill ju.

    Så du är inte ensam om att känna så om sin vikt, du är vacker och fantastiskt duktig och du har kämparanda som inte alla har...så du fixar de. Låt de bara ta lite tid...och glöm inte att de finns folk som kan peppa dig till MAX!

    KRAM KRAM KRAM sötaste Mia! Hbilling

    SvaraRadera
  3. Du kanske ska sluta med sopporna nu! Börja med den där dieten där man bara äter fett typ. Grädde, kött, bacon, ägg, smör, creme fraiche och sånt. Två arbetskamrater har prövat och kilona rasade. Dessutom så her en fortsatt äta så efteråt också för hon säger att hon aldrig har ätit så gott i sitt liv förut. Alltså; man äter allt som man absolut inte skulle vilja äta annars! Du som gilla mat. Tänk att äta massa gott och ändå gå ner i vikt! Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar