Underbara jul & underbara barn!

Tänk att julhelgen bara springer förbi. I ett nafs är julen över. Tur att det i alla fall är 3 dagar att dela upp julen på. Det känns så konstigt när den är över, julen alltså. Men oj vilken underbar jul vi haft i år. Tänk att ha en sådan fantastisk familj att dela den med som jag har. Som vi har. Fantastiska föräldrar, svärföräldrar, syskon och vänner. En underbar man som bara är bäst. Och två underbara, fantstiska, fina, otroligt och galet älskade barn.



Förväntningarna var höga från vår 2-åring i år. På öppna spisen hängde deras stora fina julstrumpor, och har gjort det i ungefär en vecka före jul. Vi har pratat lite om tomten och dessa strumpor lite varje dag. Kännt och klämt och skrattat åt vad som komma skall. Och så en morgon, en magisk julaftonsmorgon när vi kom ner, var det helt plötsligt något i dessa strumpor!!!! Och under granen låg det massor med klappar, röda, guldiga, glittriga, stora och små klappar. Vilken lycka!!!!!! Ögonen fullkomligt glittrade på sonen. Och även lillasysters ögon glänste. Kanske mest för alla fina julgransdekorationer och allt silvrigt och guldigt papper med fina snören!





Ner med strumpan från spisen, och ner med den lilla lilla armen, i den stora, stora strumpan, och så längst ner hittade han den! Julklappen! Den fina i julpapper med rött snöre! Och i paketet fanns ingen annan än självaste Blixten McQueen! Oj, oj, oj!!




Storebror var så snäll att han emellan allt körande med Blixten, hann hjälpa lillasyster med sin paket. Fina, söta, färgglada badankor fick hon i sin strumpa. Gissa om hon blev glad! Något gott att bita i =)




När alla var nöjda med paketöppning och när kalenderns sista lucka öppnats var det dags att knö in hela familjen i duschen för årets julbad! Lillasyster i badbaljan på golvet, storebror på pallen med båtar och kaffekannor och mamma och pappa längs väggarna i duschen. Massa tvål och vi alla var julfina.
Dagen och kvällen spenderades hos barnens mormor och morfar med min familj. Och ett gästspels gjordes inte bara utav tomten utan även av farmor och farfar, farbror och faster. Den kvällen kunde inte varit bättre!!! Storebror är bästa kompis med tomten!!!
Mycket julmat, mys, skratt och en hysteriskt julklappslek, gjorde julafton till den bästa nånsin!


Juldagen spenderades hemma hos farmor och farfar, tillsammans med släkten på min mans sida. Eller ja, det är ju faktiskt lika mycket min sida nu, hihi. Eller hur!!! Lika mysigt som vanligt. God mat, mysig stämning och glada underbara barn, som bara är så fina. De 4 kusinerna lekte och busade som vanligt. De är så roliga att titta och lyssna på. Vår son har verkligen fått talets gåva kan man säga. Han är en fena på att välja sina ord och tillfällen. Ibland tappar vi hakan=)

Med två trötta barn var det dags för hemfärd på kvällningen, och de somnade sött i bilen.
Tack hela familjen för att ni tillsammans gjort min och min lilla fina familjs jul till ett minne för livet. Min bästa julklapp var att se glädjen i barnens ögon. Givetvis för alla julklappar. Men minst lika mycket för alla som bryr sig om dem. Mormor, morfar, farmor, farfar, moster, morbror, farbror, faster, kusiner, svågrar och svägerskor. Ni alla betyder så mycket för mig, min man och våra fina barn. Vi älskar er. God fortsättning!

/M

Kommentarer

  1. Det låter som om ni har haft en riktigt härlig jul! God fortsättning på er och et riktigt gott nytt år på er om vi inte träffas innan dess! Hoppas ni får en lika fin nyårsafton som julafton! Kram, kram

    SvaraRadera
  2. Ni är bäst!
    älskar er grymt mycket <3

    /Hannah

    SvaraRadera

Skicka en kommentar