Lek & Bus !

Igår åkte vi till Göteborg vid 10 på morgonen. Målet var Lekstaden i Sisjön. Efter lite fumlande runt då vi inte lyckades pricka rätt, kom vi äntligen fram. Med oss hade vi goaste vännen och hans fina 2-åring. Väl på plats möttes vi av kusinerna E och S, och fina mamman. De hade ju fått vänta lite på oss =)
Glada åkte vi alla hissen upp, och tog av oss alla snöiga jackor och skor. Checkade in alla barnen som fick ett armband på armen samt ett nummer. 3 timmar skulle vi fördriva här.

Lillasyster fick börja med gröt, det var dags för det, men storebror vill så klart inte börja med att fika eller äta när det fanns så otroligt mycket kul att göra.
Studsmattor, flera bollhav, rutchkanor utan dess like, cyklar, bollrum där bollarna fullkomligt flög ut luftmaskiner, hängbroar, konstiga tunnlar, till den här mammas fasa, och mycket mycket mer.
Bilderna säger mer än 1000 ord. Önskar jag hade haft den uppe mer, men då går det ju inte att leka!! Det blev mest biler från bollhavet och cyklarna, där vi föräldrar inte deltog, haha. Där var deet mest att stå bredvid. men i alla skumma rutschkanor och konstiga gångar var det ju bara att hänga efter barnen, så gott man hann med =)




















Alla nöjda trötta och utmattade av tre timmars lek!!

Resan gick efter allt lek och bus vidare till McDonken! Vi var ju hungriga på hamburgare, allihopa!!!! Igenom McDriven och hem till bästa kusinerna för inta lite mat. Lite lek hanns också med. För vår storebrors del blev det lite fattigt på den biten då det sista han gjorde i bollhavet innan vi skulle hem, var att vricka foten!!
Ajajaj va ont det gjorde. Han kämpade sitt yttersta för att kunna gå på foten utan att det skulle göra ont, men det gick inte. Vi fick bära. Väl hemma hos kusinerna kunde han inte heller gå, utan fick krypa. Men han är tapper vår son, det gick bra. Efter ett tag kunde han i alla fall stå på foten, men inte mer. Men vi bär ju så gärna.

Efter ett stopp inne i stan med en liten fikakorg till mormor och morfar som bor på hotell, bar resan hemåt igen. Trötta barn och trötta föräldrar. Lillasyster somnade efter ett litet tag, och storebror somnade nästa med en gång, med sin nya lastbil Mack i famnen!
Oj vilken rolig dag vi haft! Det var inte sista gången vill jag lova!
/M

Kommentarer

  1. Hej, vilket underbart inlägg och fina bilder. Vilken kalasdag det blev!!! Hoppas W inte har så ont längre, det bar nog den tappraste killen jag någonsin har mött. Herregud vad han kämpade UTAN gnäll trots smärtan... Bästaste W!! Tack igen.... Kraaam

    SvaraRadera
  2. Idag när han klev ur sängen så höll jag alla tummar för att det inte skulle kännas något. Vi sa givetvis inget, och inte han heller!!! han bara knallade iväg, och som han har sprungit och hoppat idag, så är det onda som bortblåst! Så gott.
    KRAMEN

    SvaraRadera
  3. Nejmen, vilket paradis ni varit på! Kan tro att barnen haft kul och är helt utslagna!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar