Lite upp, och lite ner...

Senaste veckan har varit lite lajbans här hemma. I lördags var vi återigen på lek & Bus i Göteborg tillsammans med en härlig vän och hans son. En tokrolig dag för oss alla!!!

Sen på måndagen, när jag jobbade blev stora killen här hemma sjuk. Feber och allmänt hängig. Vi som trodde att nu när magsjukan är över är det ju lugnt. Sen blev även lillayster dålig. Så båda barnen hade ganska hög feber, hosta och näsor som rann.

Nu är det lite bättre. Dock har lillasyster ont i örat och de båda hostar en del så idag blir det läkaren. Det är inte jättelätt att få det låta roligt att gå till doktorn, men bästa mormor och morfar ska följa med, det hjälper nog lite. Efter ska vi fika på pannkakor har storebror önskat. Det är första gången på otroligt länge som vi är hos doktorn. En gång tidigare när storebror va liten och inget förstod. Nu är han ju så inställd på vad doktor innebär och vad som väntar. Han är inte så glad för det, men det ordnar sig nog=)

Barnens härliga kusin har varit här och sovit över också. Hon kom på onsdagen och stannad till torsdag. Vi hade godis-chips och filmmys! Lite tråkigt att barnen inte var riktigt hundra, men så kan det vara ibland. Fina bilder tog hon med sin kamera. Några syns här nedan.
Nu är det redan fredag igen. Fredagsmys med familjen blir det i soffan ikväll. Idag fyller också käre makens lillayster 18 år!!!!!!!!!!!! Grattis!!!!!!! Imorgon ska vi få komma och gratulera och kanske äta tårta!!! Det ska bli mys och roligt!!! inte varje dag det är 18-års fest =)
Tänk när vi var 18, hängde vi ihop jag och min då, blivande man. Tiden går så fort.
Grattis till bästa faster!!! Vi älskar dig!!!!










Kommentarer

Skicka en kommentar