Rekreation

Så var påskhelgen över, och det är redan torsdag.

Långfredagen firades hemma hos min mans föräldrar. Det har blivit en tradition sedan si så där 8-10 år tillbaka. God mat och mycket trevligt sällskap skratt blev det som vanligt. Likaså ett och annat påskägg till barnen, som varvades med en och annan köttbulle!
Vi for hemåt inte allt för sent, och mormor och morfar kom hit, också de med påskägg.

Påskaftons dag spenderades ute i solen. Vilket underbart väder vi fick. Farmor och farfar var här på fika och vi njöt i solväggen.




Framåt halvfyra tiden, si så där en halvtimma senare än tänkt begav vi oss till goda vänner för att fira, i dubbel bemärkelse. Värdinnan för dagen fyllde år, och så skulle vi givetvis fira påsken också. Efter massa mat, passade en prommis till lekparken utmärkt. Det svåra var bara att få med sig barnen hem igen.

Vid sju somnade 2x Lundells (ja, barnen alltså) helt slut efter dagens bravader. Vi njöt av lite gott snacks, gott vin och trevligt sällskap varvat med lite kortspel.
Vi kastade in handduken redan vid ettsnåret, och vi blev nattgäster i Vara!










På söndagen var det dags för storebror att åka med mormor och morfar till Hornborgasjön för att se tusentals tranor. han hade kikaren med sig.
På eftermiddagen åkte jag och käre maken till Göteborg för lite rekreation i dagarna två. Barnen fick återigen mormor och morfar njuta av=)

Vi checkade in i vår SVIT!! efter ett besök på Ikea med trevligt sällskap och god husmanskost. På kvällen njöt vi med ost och kex och slappade på rummet. Vi tog oss även tid att avnjuta lite bubbelbad och vila upp oss för att nästföljande dag shoppa loss. Det blev en heldag på stan som avslutades med Farsan på bio, och lite Tapas på El Corason.


Sen var det hemåt till hotellet igen, för att vila upp oss för ytterligare en dag på stan.

Mätta och belåtna efter frukost bar det iväg igen. Det blev en hel del shoppat kan jag säga=)
Mormor och morfar tog med sig barnen och mötte upp oss i Göteborg, vid Lekstan! Lyckan var total! I dubbel bemärkelse. Som vi hade längtat efter barnen!!! Och som barnen längtat efter Lekstan, haha, och efter oss så klart!



Tre timmars lek senare styrde vi kosan hemåt igen. Trötta och nöjda med lite hemlängtan.

Va härligt det är att åka iväg ensamma, utan barn och bara njuta av varandra. Men det finns nog inget som slår den där känslan att komma hem, och mötas av två underbara, fantastiska små godbitar, med världens största leenden!!!!!!!

Jag älskar min familj !!!

Idag vankas avslutning på storebrors gymnastik. Mormor, morfar, farmor och farfar kommer också. Gissa vem som är mäkta stolt?!
LIVE TO WIN
/M

Kommentarer

  1. Hihi, de där känner jag igen.. låter som ni hade en trevlig påskhelg!
    Kram /Anna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar