Underbart!











Till mammas förtjusning är storebrors bästa låt för tillfället Manboy. Den ska spelas om och om igen, högt också. Och vi ska dansa. Herrejösses vad vi dansar till den. Jag är helt genomsvett när vi är klara. Men va roligt det är. Lillasyster vill så klart också vara med. Hon guppar och gungar och dansar med precis hela kroppen när musiken dånar ur högtalarna.
Den fina dansen brukar sluta på golvet i skratt och lek och bus. Efter många om och med. Storebror skulle kunna dansa i flera timmar!













Förra veckan hann vi med vårt premiärbesök på Liseberg. Ja för i år alltså. I sällskap av goda vänner. Vilken lyckad dag! Storebror har blivit lång nu, och mer vågad. Han ville så gärna åla "tåget". Det som, när jag var liten hette Nyckelpigan, har nu blivit ombyggt till en nyare berg-och-dal-bana för knattar i vår storebrors ålder och äldre. Tåget har fått namnet Rabalder. Vi trodde han skulle skrika sig igenom hela turen och aldrig mer vilja åka. Tji fick vi. Igen! Igen! Igen! Jag vill åka SUPERLOKET!!
Det blev tre turer i superloket. Kära nån. Vi har detta minne förevigat två gånger. Vi var ju bara tvugna att köpa två utav de tre kort som togs. Det är ju ändå de första vi har på vår stora kille i Superloket!

Förra året var det ponnykarusellen, farfarsbilar och sagoslottet som gällde. Nu var det flygande elefanter, båtar, piratskepp och superlok!!
Det var en fantastisk dag, och känner jag oss själva rätt så blir det mer än ett besök till!!

Nu är det dags för söndagsfilm och kvällsmat. Imorgon blir det öppna förskolan, lek med morfar och promenad!

LIVE TO WIN
/M

Kommentarer