KALASKUL !!

Vilken helg vi har haft! Lillasysters födelsedag har blivit firad utan dess like!

Givetvis sjöng vi för lilla prinsessan tidigt på morgonen. Vi dundrade in i hennes rum och till en början såg hon väldigt skeptiskt ut =) Men så såg hon vad vi hade med oss på fatet.
Hon fick följa med in till vårt sovr
um där storebror låg och sov. Välling, paket och en 'dammsugare' som är favoritkakan blev det!!








Vi började kalasandet med barnkalas. Lite 'öppet hus' gällde mellan 11-14 och strax efter 11 ringde det på dörren för första gången denna kalasdag! Sen vällde det in barn och mammor och pappor ända fram till tretiden då sista gästen kom för att stanna en liten stund!

Grillen satte vi igång vid kvart i tolv då nästan alla redan va här! på grund av det lite ostadiga vädre
t blev det elgrillen dagen till ära. Men vi hade väl förberett med partytält på nya altanen och bord och stolar så det skulle räcka till. Vi klarade oss från regn, så när som på lite droppar, och solen visade sig till och med. Fullt ös i trädgården och på grillen. Självklart hann vi även med prinsesstårtan innan det var dags för gästerna att bege sig hemåt.













Nöjd och glad somnade hon på eftermiddagen. Storebror gjorde likadant, och vi hann att plocka och städa och förbereda maten för kvällens firande. Givetvis var teven på så jag hann att se den underbara vigseln mellan Kronprinsessan och Prins Daniel! Så fina, och så kära!

Halv sex droppade de första gästerna in för kvällens kalasa
nde och närmare sex var alla på plats och maten dukades fram. Gott var det, och mätta blev de flesta hoppas jag. Vi hade dukat mysigt långbord uppe på altanen och med lite värme blev det toppen. Barnen kunde leka ute i trädgården utan att vi behövde oroa oss. Paketöppningen gick fint, och hon fick återigen så underbara presenter. En salig och härlig blandning. Allt ifrån kläder, hårspännen och gräsklippare till väskor, bil och dockvagn! Gissa vem som var gladast ? Ska väl tillägga att storebror var minst lika glad över lillasysters presenter. Speciellt de med hjul =)






Efter presentöppningen var det dags för den fina och goda prinsesstårtan så klart. Med lite hjälp på traven blev det lilla ljuset utblåst och vi kunde äta. Mätta och nöjda åkte de sista gästerna strax innan nio. Prinsessan somnade med det samma och vi städade undan lite, satte oss i soffan och njöt av två felfria kalas var överstökade. Givetvis kikade vi på inspelningen av ett visst bröllop och bröllopsfest.








Vilken underbar dag vi hade. 19 juni 2010

TACK ALLA NI FANTASTISKA VÄNNER OCH FAMILJ SOM FÖRGYLLDE DENNA SPECIELLA DAG. NI ÄR UNDERBARA !!!!!

'Störst av allt är kärleken' - var det någon som sa =)
Lev väl
/Prinsessan M

Kommentarer