Dagarna som gått

Ibland är det verkligen svårt att hinna med. Att skriva alltså. Det är ju helt klart det fina vädrets fel. Vi spenderar dagarna på badet. Vi fullkomligt älskar det! Sol, bad, goda vänner och fika kan knappast bli fel. Idag ska vi iväg också. Om en halvtimma åker vi igen. Idag slutar min man tidigt så även han kommer och badar. Det ska bli mys. Lite lättare är det ju så klart när vi båda kan bada med barnen.



Söndagen efter midsommar var på ett ett mysigt 3-års kalas. En av Williams bästa vänner var det som fyllde!! Glada barn och föräldrar njöt i sommarsolen. Höga förväntningar (från två killar) ställdes på den spännande tårtan som väntades. Självaste BLIXTEN McQUEEN kom på besök!
För vår killes del var det nog mest själva objektet som var det roliga. Och att få en egen bit av blixten på sin tallrik. Att äta den var inte riktigt lika intressant. Men det fanns andra barn som var sugna även på hans bit lite senare under kalaset =)





Jag tror bestämt att treåringen i frågan är mycket nöjd med sitt barnkalas, sin finfina tårta och sin presenter. Allt ifrån målarbok och plånbok, till megafon och spel.
Den lyckade dagen avslutade vi hemma i trädgården med barnens mormor och morfar och god grillad mat.

Nu är det redan fredag, och det vankas bad igen såklart. Tror jag ska packa med mig kameran denna gången.
Ha en fin dag i solen. Det lär vi ha.
/M

Kommentarer