Fröjdas hela dagen uti Mora!


Va underbart det är med semester! Den långa bilresan gick utmärkt. Nöjda barn ibland, trötta barn ibland, och glada barn för det mesta. Vi for iväg vid 9-tiden och var på plats i vårt UNDERBARA hus på eftermiddagen vid 17-snåret. Ett nytt hus för barnen att utforska! Rymligt, nytt och fantastiskt!








Vädret har hittills inte varit klockrent, men vad gör väl det. Man måste låta fantasin flöda. Igår gjorde vi ett besök i Mora. Vacker väder och en urmysig stad. Givetvis gick vi i mål vid Vasaloppets målgång, åta lunch, fikade och red på Dalahästen. Lite shopping hanns också med givetvis. Barnen är för fina. Lyssnar för det mesta och gläds med det mesta. Springa och leka är livet! En liten tur med det fina lilla vita tåget var nog pricken över i:et i alla fall för storebror!!! Han fullkomligt älskade det!!! Igen! Var det första han sa när vi steg av!


Uppe på Dalahästen i Mora!


Efter ett 9 mil långt Vasalopp! Äntligen mål!!!


Så var käre maken i mål också =)


Högst uppe på kullen var det dags för fika!!


Jag och lillstrumpan i det vita lilla tåget!


En glad kille i tåget =)

Så var en lyckad dag i Mora! Trötta barn somnade gott för kvällen och vi mammor och pappor avnjöt en välbehövlig stund i den underbara bubbelkoppen på altanen! Utsikt över fjällen och 38 grader i bubblande vatten. Kvällen kunde inte avslutats bättre. (Bilder kommer givetvis)
ha en fin eftermiddag. Det ska vi ha !!

/M

Kommentarer

  1. Hjälp vad fint det verkar vara! Ett riktigt ställe att njuta och bara få vara på låter det som! Jo, tack, gärna fler bilder!!!
    Puss till dig och familjen. Love you! Alex

    SvaraRadera
  2. Det låter som en alldeles fantastisk semester! Må så gott och NJUT!!! Kram, kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar