Både det ena och det andra !













Vi har hunnit med mycket de sista dagarna och veckan. jag har inte bloggat så mycket just därför. Här ska också tilläggas att vi hunnit med att vara sjuka. Magsjuka! Jag har sluppit denna omgången och känner mig lycklig för det! Däremot blir det ju en den VAB fram och tillbaka, men man får försöka dela på det så mycket det går.
Nu börjar det reda sig, men ingen förskola idag. 48 timmar måste det gå, och det håller vi stenhårt på! Jag skulle inte vilja att någon annan förälder tog dit sina barn så man riskerade smitta!

Vi har spenderat 2 timmar i Vedums hallen med barnen för nån vecka sedan. de fick springa, hoppa, sparka boll, göra hinderbana och massa annat. det var otroligt roligt. Vi var där tillsammans med två fina kompisar till barnen och deras pappor! Vet inte om barnen eller papporna hade roligast !

Vi har ju lyckats få lite vårväder emellanåt också, och då passar vi på att vara ute. På med hjälmen och trampa iväg på cyklarna gäller här. Alice fullkomligt älskar att cykla, även om hon inte riktigt lyckats få in tramptekniken än! Man får putta på henne lite !

Givetvis har vi lekt med fina vänner också. Faktum är att Williams kompis kom hir i några timmar själv härom dagen! Hans lillebror var sjuk så det blev ingen vanlig träff för oss, men killarna var så sugna på att leka så han kom hit! 10-13,30 var han här själv och kära nån vad de lekte =) Sen kom mamman hit och bjöd på sitt underbara sällskap så vi kunde avnjuta en kopp kaffe MED mjölk som jag fick låna av grannen =)

idag ska jag jobba lite hemifrån och samtidigt vårda lite barn. Hoppas på träning ikväll och givetvis en provtur i vår nya bil som står i garaget. ja, just det i förrgår sålde vi saaben och igår var Johan och min pappa i Borås och köpte en Volvo XC70. En guldig som William och jag kallar det!Rätt benämning är väl sandbeige tror jag =) Den såg fin ut på bilderna. Kanske borde jag titta på den idag...

Ha en finfin dag!
och Malin K. Jag tänker på dig varendaste dag, och läser din fina blogg. Jag är glad när du är glad, och ledsen när du är ledsen. Det här kommer gå vägen. Tillsammans är ni starka, och bebis är stark!! Massor av styrkekramar till dig <3

/Mariah

Kommentarer

  1. Härligt det ser ut med lekfulla barn! =) mindre härligt med magsjuka, hoppas ni får vara friska nu.
    Kram /Anna

    SvaraRadera
  2. Tack snälla fina du! Jag känner mig mkt gladare nu när vi trots allt kommit så här långt! Fortfarande är faran långt ifrån över men chanserna ökar för var dag som går. Jag SKA knipa några veckor till. Det bara måste gå!!!
    Så roligt m ny bil! Är ju alltid så spännande i början. Vår förra krånglade mkt trots att den var ny, fick ett måndagsex tyvärr. Bytte för ett år sedan till en lite större modell m 7-säten (innan vi visste att ett fjärde barn skulle flytta in i magen;)) o nu är vi supernöjda! Hoppas ni kommer trivas m er bil också!
    Jobbigt m magsjuka men tur för dig som klarat dig! Är inte så många ggr man har den turen ju! Det positiva med det är att det brukar vara snabbt övergående tack o lov.
    Lunchdags här! Spännande att se vad sjukhuset har för smarrigt att bjuda på idag;)
    Stor kram till dig!!!
    Fina bilder förresten!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar