Överraskning till tusen !

Ja den lilla överraskningen som väntade Johan, tog plats i helgen som gick.
Han åkte till Stockholm på fredagen, för att stanna till söndag. Jobb väntade. han hade med sig en av sina allra närmaste vänner, som denna helgen var ledig och de tillsammans skulle ha två kvällar i huvudstaden. Det Johan så klart inte visste vad att jag planerat att komma upp på lördagen, bjuda ut honom på middag och sedan avsluta på Hilton Slussen, med RAW Comedyclub.
Gissa vem som blev förvånad när jag stod utanför hotelldörren på Sergel Plaza ?!
MÅLLÖS. Ja här snackar vi MÅLLÖS.

Efter cirka en timma på rummet, då vi bytte om och avnjöt lite vin, begav vi oss till Tegnérgatan 37 för ett besök på Supper. Sydamerikansk mat på tapas vis! Fantastiskt gott och en underbar miljö. Ett stort tack till Philip för fint värdskap och födelsedagssurprise!!
Vi tog oss vidare mot Slussen, och Hilton och skrattade gott i dryga två timmar tillsammans med komiker som Thomas Järvheden och Karin Adenskiöld. Mycket roligt! Kvällen avslutades i hotellbaren innan vi dök ner i sängen för att somna gott.

Söndagen spenderade jag på stan med vår goda vän, medan Johan fick jobba lite. Framåt 20,30 på kvällen var vi hemma igen hos våra två godbitar. Tänk att man kan längta så, vi som inte var borta länge :)

Jag älskar att ge överraskningar!!!!!!
Gör du?

/Mariah

Kommentarer