torsdag 14 oktober 2010

Fullspäckade dagar!Vilken dag vår 3-åring hade igå
r! Strax efter sju stod jag, min man och lillasyster i led och sjöng i kör för 3-åringen! En tårtbit med tre ljus i och massa paket stod på agendan för honom. Han blev överlycklig!!

Tårtan fick givetvis vänta för det viktigaste var ju paketen! Som han har väntat, och letat efter dem dagarna innan. Haha. För att det skulle gå fort valde vi med omsorg ett fåtal paket med snöre, det är ju SÅ jobbigt att dra av det själv.
Ett paket i taget och han blev lika glad och överraskad varje gång. Trots att det bara var saker som stod på önskelistan, haha! Olika delar till tågbanan, ett lok och två olika vagnar, Draken (Rorri) Ett superlok med en supervagn till tågbanan, Cementa (Byggare Bob) Och Thomas Tåget och Rosie med diverse vagnar och tillbehör.Efter all paketöppning var det dags att smaka på den goda tårtan. Mums! Sitta i sängen och äta tårta halv åtta på morgonen är inte dåligt =) Tur att man bara fyller år en gång per år !! Sen kilade vi ner med alla presenter och disk. Storebror var genast igång med att leka för fullt och testa de nya grejerna till tågbanan. Draken och de andra Rorribilarna placerade han på rad för att de skulle se tågbanan och alla superlok. Vi dukade under tiden fram frukost, och alla 4 fick avnjuta denna mysiga stund på morgonen tillsammans idag. Sen var det dags att tvätta sig och göra storebror klar för förskolan.
Väskan var fullpackad med massor av dammsugare. Det skulle ju så klart bjudas på fika på den
stora dagen och storebror själv fick välja vad han ville bjuda på. Inte allt förvånade blev vi när han sa dammsugare =) Vi lämnade en mycket glad kille vid 9,15 och en ännu gladare hämtade vi redan 12,45 dagen till ära! Han hade varit på toppenhumör hela dagen, och alla barnen hade sjungit för honom och sedan blivit bjudna på fika!

Hemma fick vi sedan mysigt besök av finfina vänner som kom med paket och åt tårta och lekte så klart. Skönsång bjöd de på också och ingen var gladare än födelsedagsbarnet! När det var dags för vännerna att cykla hemåt, kom kära pappan istället!

Även farmor och farfar bjöd på sin närvaro med ett litet extra paket. Födelsedagsbarnet önskade tacos till middag. sagt och gjort. En stund senare satt vi och mumsade i oss i massor! När kvällen kom intågande hade vi en mycket nöjd och trött kille. Han är så fullkomligt superskön då han talar om hur glad han är för alla paket som han har fått och vilken bra dag det varit. Det värme så i hjärtat och det var nästan så att ögonen tårade sig. Han är så stor. han tänker så mycket. Han är så smart.

En vän gratulerade William via Facebook igår och skrev även 'Grattis till er som fått njuta i TRE år' och hon har så rätt! Vi har verkligen fått njuta i tre år !!!!!
Nu är han precis kommen till förskolan idag igen, vi ska hämta honom tidigare för det vankas kombinerat 3-års kalas med alla föredettingar i Bambinoklubben!! Dvs Föräldragruppen =)

Sedan kommer äntligen mormor och morfar hit för att fira godigen. De har varit bortresta i en vecka nu. Jag vet inte vem som längtar mest. Barnen eller dem ?


Sen är det träning för min man idag, och kanske för mig.

ha en fin dag, det kommer vi ha!
/M

Bloggintresserade