fredag 5 november 2010

Konsert !!!!

I torsdags bjöds det på konsert här hemma. Pianot åkte fram. Likaså mikrofoner.
W och hans kompis N bjöd på en riktig show! Favoriterna är ju så klart Erik Saades Manboy och Olas Unstoppable! Hög volym mycket dans och sång blev det.
Underbart! de sjunger ju liksom med i texten på någon slags låtsas engelska som låter lik det som på riktigt sjungs. Helt galet, va stora de är.
Som N's mamma sa, tänk om några år, när vi har fredagsmys och barnen går iväg och repar lite för att sedan återkomma med en show där de verkligen sjunger ! Kära nån, vågar vi tänka så långt fram ?!

W är numera väldigt tillfreds med förskolan och allt va det innebär. Det är inte längre svårt att lämna honom på morgonen. Visst är han lite extra kramig och kramarna är lite längre och hårdare än vanligt, men vad gör det. En puss och ett 'Jag älskar dig' senare så vinkar vi i fönstret och han sticker iväg för att sätta upp sitt kort, på den fina stubbe som pryder väggen. Kortet påvisar att just W är på plats idag !

Helgen går som vanligt i ett nafs för oss, denna är riktigt fullproppad med saker och nu är det redan lördag eftermiddag! Fredagen va lugn och skön. Jag och barnen for med mormor och morfar till Lidköping för att fika och träffa barnens fina lilla kusin. Lördagen spenderade min man i Malmö hela dagen för att arbeta. Kvällen avslutar vi gemensamt hemma alla 4 plus min systerdotter som kommer för att sova över =)

Imorgon väntas dop, födelsedagskalas och träning! varför ligga på latsidan ?!

/M

Bloggintresserade