onsdag 3 november 2010

Think I need a break !

Det är dags för en liten paus i allt skrivande nu tror jag ! Jag älskar min blogg, och är överlycklig att jag startade den! Vilken dagbok va?! Tänk va mycket barnen kan få ta del av. Bilder, minnen och text som jag samlat på mig här. Underbart. Det är väl fördelen med Internet?! Allt finns kvar. Inget försvinner!

Nu kommer jag behöva en lite paus från skrivande dock. Jag vet inte hur länge. Några dagar, en vecka, eller två. Det återstår att se.
jag ska gå in i mig själv ett tag nu. Lägga mitt fokus på annat. Visst mitt bloggande tar i stort sett ingen tid alls. Jag sköter det när barnen sover, eller när jag har en liten stund för mig själv. Men den stunden och den tiden ska läggas på annat. I alla fall ett litet tag nu =)
Känner jag mig själv rätt så dröjer det inte länge innan ett nytt inlägg finns att läsa. Men nu ska datorn enbart användas till att uppdatera min sida på Viktklubb och betala räkningar.

Tänk, när jag återkommer, har jag troligtvis massa spännande att berätta om. Förhoppningsvis har jag hittat mig själv på ett helt annat plan än nu. Jag är inne i en svacka kan man säga. En ganska djup och jobbig sådan. Det handlar enbart om mig själv. Inget har hänt. Jag älskar min man och mina barn. Jag är lika kär i min man som jag var för 10 år sedan. barnen är underbara och fantastiska och ger mig enorm energi varje dag. Inget kunde vara bättre.
Förutom jag själv. jag skulle kunna må SÅ mycket bättre. Och det gör jag snart.

So long!

NY DAG, NYA MÖJLIGHETER !!!!!!!!!!!!

Bloggintresserade