söndag 20 februari 2011

Sunday, lovely sunday !

Vilken härlig söndag det är idag. Solen skiner och konstigt nog känns de där vårkänslorna i hela kroppen, fast de är väldigt långt inne fortfarande. Cirka 5 minus ute och blå himmel. Solen värme gott på kinderna. Fram med grillen och korven och fikat. Det är underskattat det där med att vara ute och grilla korv! Inte för att jag personligen är en korvfantast, men själva grejen.

Barnen hade det så klart mysigt också. Lekte, busade, sparkade boll, hoppade från äppelträdet och åt korv och fikade gjorde vi ute. Vi hann givetvis med lite len inne också. Lills Alice hon var så trött att hon fick lägga sig vid 13-tiden när vi andra gick ut. Lite synd, men hon sov gott i två timmar och vaknade precis.
Våran söndag ska fortsätta i samma underbara anda som vi inlett den i. Tusen tack kära vänner som kom hit och förgyllde vår dag =)

Igår hade vi en heldag med andra finfina vänner. Det började med lunch på McDonalds i Skara och sedan vidare till badhuset för några timmars bad! Jättemysigt och skojigt! Bada borde vi göra oftare!
Efter badet styrde vi kosan hemåt till oss, där vi fikade, åt god middag och efterrätt och myste ner oss i soffan till Melodifestivalen. En alldeles ypperlig dag! Precis så här ska en helg vara! TACK kära vänner för igår. Hoppas ni hade lika trevligt som vi.

Nu laddar vi inför en ny vecka med nya utmaningar, jobb och träning. Den ser vi fram emot.
Avslutar veckan med 1-års kalas på dagen och så är vi bortbjudna på kvällen! Mums, vilken lördag det kommer bli, från början till slut =)

Ha nu en fortsatt fin söndag, för det har vi!
/Mariah

Bloggintresserade