fredag 18 mars 2011

Modell ? Jag ?

Ja visst, varför inte ?
Den 29 mars ska jag gå modevisning i Vara Konserthus. Det ska bli spännande! Jag har i dagarna varit och provat ut fantastiska kläder från Lises Mode! jag var skeptisk till en början, men när jag väl kom dit och fick se de fina kläderna så var saken klar. Underbara kläder från märket Cream !
kolla gärna in http://www.cream-clothing.com/
Här kommer en klänning, en underklänning och ett par tights som jag ska visa!
Visst är kläderna fantastiska !? Jag trivs som tusan i dem! Önskar jag kunde köpa alltihop jag ska visa! Jag ska visa tre omgångar med kläder tror jag, är så nervös, men det ska bli så roligt!!!
FÅr väl göra en utvärdering efteråt hur det var =) Det är första gången jag ska gå klädmodell! Men, vem vet, kanske inte sista ??

Jag var inne idag och provade lite skor till kläderna. Då hittade jag min vårjacka! Den är så fin, och passar mig så bra. Bilden blev pytteliten så klart, och man ser inte alls hur fin den är, men zoooma eller nått =)Nu är det fredagsmys som gäller, hoppas ni har en fin kväll!

What's up ?

Vad är det med vädret? Igår var det VÅR i luften, strålande sol och underbart. Vad händer, jo idag vaknar vi till nysnö ?! Nu är jag trött på det. Ja på vintern alltså. Jag älskar snö och kyla och vinter, men inte hur länge som helst. Så klart ska det vara vinter på vintern. Det ska vara bitande kallt och massa fin vit glimmande snö! Men nu hade jag hoppats på att få se våren. Fågelkvitter och solsken och 7-8 grader varmt! Men det kommer.....

Idag ska jag torka golv, tvätta, beställa fika och tårta tills imorgon, ja jag ska ha mitt födelsedagskalas imorgon redan. lite tidigt jag vet, men jag jobbar i Göteborg i veckan och nästa helg. Jag fyller på onsdag, så det får bli så! Det ska bli mysigt att alla kommer! massa god fika och en fin tårta ska jag fixa idag hade jag tänkt!
Har kollat lite på tårtor och googlade fram dessa fina, hur vore det tro ?Återkommer med tårtmodell senare, haha!
Nu måste jag lägga på ett kol. Vi ska snart till leksaksaffären!!
ha en fin dag! Det har vi!
/Mariah

Bloggintresserade