fredag 14 januari 2011

Fredagsbad =)

3xLundell gapar och stojar och skrattar i skrivande stund i duschen! Jag hör allt så väl nu när 'datarummet är på övervåningen! Va mysigt de har det!
Det är verkligen en bra början på fredagsmyset.

Idag har jag varit med Alice på KSS för återbesök hos Ögonspecialisten. Efter lite droppar i ögonen var det inte alls roligt där längre. Men allt ser fint ut, puh!
Min systerdotter skulle komma och sova över idag, men då Alice kräktes igår morse och fortfarande är lite skum i magen, valde vi att ta det säkra först!
Imorgon blir en hel hemmadag! Färg ska inhandlas till mitt skoställ och min hylla, tapetprover ska vi ta med hem och bestämma över helgen! vi har fastnat för den blommiga jag visade, och den randiga tar vi eventuellt i hallen istället! Men en sak i taget nu =)

På ett sätt längtar jag som dåre efter våren, men samtidigt vill jag bara stanna upp, här och nu. Inte rusa fram. Barnen är ju bara små en gång, och snart sitter vi här, med utflugna barn, massor av utrymme, och helt tyst! Jag vill inte det. Inte än. Tiden behöver inte gå så fort.

På måndag är det ju förskolan för Alice redan! Jeez ! Det kommer inte bli lätt att släppa taget. Men vi har förmånen att endast behöva ha dem 15 tim/vecka nu ett bra tag, och det känns underbart! Jag har ändå haft möjligheten att vara hemma länge. William behövde ju inte börja förrän han var tre. Och att vara hemma 1 år och 8 månader med Alice är idag också få förunnat. Jag ha verkligen tagit vara på tiden hemma med barnen. Jag känner mig så glad och tillfreds med våra val. Somrarna har bestått av långa ledigheter tillsammans alla 4, och lediga dagar, klämdagar och andra 'vanliga' dagar har vi unnat oss att vara tillsammans alla 4 så mycket som vi bara kunnat! Love it !

Nu är två duschtroll klara! Jag ska åka in till ICA och köpa fredagsmys. Jag tror det blir lite Polly dagen till ära, och jag tror jag ska äta 10 stycken =) !!! Lite lightglass och frukt på det så är min fredag klappad. På Spåret och Skavlan väntar, och givetvis Let's Dance. Vi har att göra =)

ha en underbar fredag och en finfin helg! Det ska vi ha, jag lovar ;)

/Mariah

Bloggintresserade