torsdag 7 april 2016

Snygga pjux!!

Igår var det William-dagen!
Det skulle ju så klart firas :) Mormor och morfar kom förbi på lite kaffe och gratulerade William, sen bytte farmor och farfar av för att kramas med namnsdagsbarnet dagen till ära.
Det blev kaffe och lite fika igen :) Inga var gladare än barnen.

Farmor och farfar hade dessutom med sig skor! Mängder av skor! 6 par olika fotbolsskor fick William välja mellan. Gissa om han var i himmelen! Först trodde han att det var 'vanliga' skor i lådorna, men när han sedan upptäckte att det var fotbollsskor! Hans reaktion är obetalbar!!!! Så väldans glad. Han fick välja ut TVÅ (!) par! Så det blev ett par Nike och ett par adidas. Ett par var på REA så det kändes något bättre för mamman :) Puh!
Han var så lycklig!

Ni ser, de är redan invigda :) 


Givetvis hade de med skor till lillfröken också (hon hade ju trots allt namnsdag i helgen som gick, Ester) En påse full med sjyssta dojor och även detta trollet fick välja två par! Hon var så lycklig. Först var det ett par, och hon hade SÅ svårt att välja! Sedan när farmor sa att hon fick välja ett par till, alltså hon blev SÅ glad! Lycka över skor alltså :)

Tror ni hon var nöjd eller NÖJD?!

På kvällningen igår fick jag besök av min finfina vän. Ett glas vin i soffan och ett par rutor mörk choklad och lite tjöt, så vart jag energipåfylld igen och laddad för ett fint veckoslut!


HUR snygg är hon inte!!!!???? Det är min vän det :)

Tänk om man kunde vaknat till bättre väder idag bara? Men nu verkar det reda ut sig, så vi hoppas fredagen bjuder på lite sol åtminstone! :)
Have a nice night!

/


Bloggintresserade