torsdag 9 december 2010

Signed, sealed....

...but not so much delivered... ännu !!! Jag är på G. Alla är skrivna och klara, och snart ska de få frankering och hamna på lådan. Ja julkorten alltså. Årets julkort är klart! Ska postas nästan i skrivande stund! Vi är så nöjda! Skulle vilja lägga ut det här, men det är ju inget roligt alls när de dimper ner i brevlådan! Däremot kommer här lite bilder 'on the way to årets julkort'Nu kommer min att-göra-lista :

*Posta julkort
*Baka julgodis
*Inhandla de sista klapparna
*Handla julmat
*Julstäda
*Göra tusen köttbullar typ
*Dela ut lite julmatsuppdrag
*Fixa i källaren
*Överraskningsrum
*Hämta beställda julklappar
*Rimma på paketen (?)
*Dricka glögg och äta pepparkakor
*Mysa med goda vänner
*Dricka lite mer glögg
*Planera juldukning
*Fixa dukar
*Handla kläder !!!!

that's it tror jag!

Som Bon Jovi uttrycker sig,

HAVE A NICE DAY

Julplaner

Torsdagar är en härlig dag! Det vankas ju snart helg och ikväll är jag ledig 5 dagar framåt =) Så detta är min mysdag! Jag har fått gjort en hel del på morgonen. Häng upp tvätt, skalat potatis, rullar egna köttbullar, packat köttfärs och fryst in och plockat i köket! Nu ska jag snart bege mig iväg på 5 timmars jobb. Lite lagom!

har också börjar skriva upp vad som ska fixas inför julen, så inget glöms bort. Julafton firas här och vi kommer behöva lite hjälp, så snart ska arbete delas ut!
I veckan fick vi veta att det inte blir något julfirande på juldagen som vi brukar. Beroende på olika orsaker, men va tråkigt! Jag blev så ledsen! En dag som är så mysig och som vi och barnen ser fram emot. Men så är det. Det ska passa alla, och kännas bra för så många som möjligt. Och det blev så här i år =(
Vi får väl starta något eget här i Emtunga! Lite småplaner finns redan som vi pratat om så nu återstår att se hur det blir =) Härligt ska det bli i alla fall! Tur att vi träffar nästan alla på julafton....

Storebror är på förskolan och snart kommer mormor och morfar hit igen! Lite lagom att jobba några timmar på eftermiddagen! Det är ju så mysigt, och härlig julstämning på jobbet!
Nu ska jag sätta på potatisen, och sedan ska jag och lillstrumpan läsa bok!!

Ha en fin tooooooorsdag! Det har vi!
/M

Bloggintresserade