måndag 10 januari 2011

Inga tandtroll här inte !

Jeez va tiden springer iväg. Glest mellan inläggen, jag vet, men när man har helledig tid med familjen har vi fullt upp med varandra. Precis som det ska vara! Vår bröllopsdag var urmysig. Lite shopping och en sen lunch på IKEA va förträffligt, sedan checkade vi in på hotellet och bara njöt en liten stund, innan det var dags att svira om för middag och bio.
Vi käkade på Danilo, vilket var ett mycket trevligt val. Restaurangen ligger på övre plan på Bergakungen, så vi kunde verkligen bara njuta av varandra, god mat och gott vin tills klockan slog nio och Änglagård väntade.
Det där ska vi göra oftare. Middag och bio alltså, helt klart. Det är så underbart härligt och avslappnande. Underskattat alltså! Enkelt och mysigt och så gott !

Dagen efter spenderade vi förmiddagen på stan, för att på tidig eftermiddag möta upp de älskade små kottarna och mormor och morfar på Lekstan! Lyckan var total! För oss alla! Kära nån vad vi lekte, sköt och kastade bollar, hoppade studsmatta, klättrade, sprang åkte rutchkana, flög helikopter och fikade! Helt slut i kroppen åkte vi därifrån på tidig kväll! Dagen efter smög sig en konstig träningsvärk på ?! Förstår inte det ?!!?!?!

På kvällen väntades besök av goda vänner. Planerna blev ändrade, eller ja, vännerna som kom var inte de planerade från början, de fick vi tyvärr ställa in med, då verkade vankas lite magsjuka! Men vi gör ett nytt försök på lördag =)
Sällskapet var ändå så klart toppklassat och vi hade en mysig kväll med mat och vin och lek så klart. Alltid lika trevligt, och underbart härligt att vi hittat så fina vänner på 'senare' dagar! Fina vänner växer inte på träd, så de håller vi hårt i !!!

Lördagen var lugn och skön och vi åkte på ett sent julkalas hos barnens farmor och farfar och träffade barnens farbröder x2 ! Mysigt och lugnt och skönt avslutade vi sedan kvällen hemma i tv-soffan med chips och Fångarna på Fortet!

Igår spenderade vi förmiddagen med farmor och farfar här hemma, fika och lek sysselsatte de sig med, medan vi plockade ner alla julstjärnor i fönstren! SÅ skönt att det är nere nu och allt är 'som vanligt' igen. Eftermiddagen spenderade vi i Skövde på äventyrsbadet! Helt sjukt roligt! William som är en van badare simmade runt som en galning och Alice som inte badat sedan i somras, var helt begeistrad! Allt vi frågade ville hon inte, hon ville bara BADA ! Inte ens fika, haha! Det kommer vi göra fler gånger alltså. Vi sa att minst en dag i månaden är det familjebad som gäller från och med nu!

Nu på morgonen har William varit hos tandläkaren! Hur grym som helst var han. Johan var med och det var inga konstigheter. Precis som han aldrig gjort annat. Fina vita små tänder hade han, och nöjd kom han hem med en blå liten haj. Samt den där fina tavlan ni vet, jag själv hade en när jag var liten, som man vid 2 gångers tandborstning per dag, fick sätta klistermärken på ! Ljuvligt!

Nu ska vi packa väskan för återigen en dag på Lekstan! denna gången jag och barnen och deras morfar! Jag har två lyckliga ungar här hemma som hoppar av glädje! De fick nyss veta!

ha en fin måndag, det ska vi ha! Ikväll hoppas jag hinna ladda upp massa härliga bilder !!!!!
/Mariah

Bloggintresserade