fredag 27 maj 2011

Lyckligast i världen....Jag är definitivt lyckligast i världen!
Hur underbart fina är dem inte ?!?!?!
Utan tvekan de bästa <3 Love you !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Friday...I'm in love!

Fredagar är en så underbar dag! Dock kunde väl vädret varit något bättre? Regn i luften och alldeles mulet ute, jag var inte jättesugen att kliva upp ur sängen förut, det var ju väldigt skönt där under täcket! Men med två trollungar så var det ingen idé att fundera så länge på det :)

Idag står det lite på agendan. Först kommer mormor och morfar hit och hälsar på lite, jag ska nog passa på att och in och handla lite snabbt. Sen vankas det 2-års kalas i eftermiddag! Finaste lilla E är inte så liten längre! Och vi har fått äran att vara med och fira den stora dagen! MYS!
Grattis godingen!


För exakt ett år sedan. E på sitt 1-års kalas!

Sedan ikväll får vi finfint besök av goda vänner. Lite god mat och gott vin, trevligt sällskap och Fredag, kan inte bli så mycket bättre...

Imorgon ska vi fira finaste Ester som fyllt 1 år! Det är helt ofattbart, det känns som det var igår hon föddes, och nu är hon redan 1 år...
Grattis goding! Vi älskar dig <3Vill inte tänka så långt fram som till söndag riktigt än, men då är det i alla fall MORSDAG, Flygets Dag på Såtenäs, Bal på Bjertorp Slott och förhoppningsvis mys och lek med vänner som det var alldeles för länge sedan vi träffade!

Hoppas du får en lika fin helg som vi har framför oss. Njut av ledigheten om ni är lediga, och njut av varandra. Det ska vi göra.

/Mariah

Bloggintresserade