tisdag 19 oktober 2010

Tillfreds

Äntligen har den där känslan kommit tillbaka då jag börjar känna mig mer och mer tillfreds med mig själv. Den kom första gången på riktigt då jag gått ner 10 kilo. Jag började bli mer och mer nöjd med vad jag såg i spegeln. Det var länge sedan jag var det. Ni som har läst min blogg till och från, vet sedan att det varit tufft och att det gått segt. Det har varit jobbigt och vid många tillfällen har funderingar på att ge upp kommit. Dock är jag inte en person som ger upp! Har jag väl bestämt mig för något så ska jag ta-mej-tusan slutföra det. Framförallt när det gäller något så viktigt som mig själv!

Jag tror i alla fall att jag lyckats ta mig ifrån den där platån som jag stått och stampat på bra länge nu! Och det känns som en seger! Jag känner mig tillfreds igen. Tillfreds med mig själv. jag känner att jag kan. jag ger inte upp. Jag vet att så här kommer det bli fler gånger, men då vet jag hur jag ska ta mig ur det. Igår morse fick jag ett sms 'Kom ihåg att du är en vinnare' !!! Det betydde så mycket för mig, speciellt precis just då, när jag klivit av vågen för att skriva in denna måndagens vikt. Då jag kunde konstatera att det stod 1 kilo mindre än förra måndagen!! Ingen var gladare än jag. Både för vågens siffror och för sms'et!
Imorse kunde jag konstatera att ytterligare 0,5 kg är borta från min kropp! ÄNTLIGEN !! Jag har nu cirka 1 kilo kvar till mitt första stora mål, vilket är -15 kg! Jag vet ju att jag kan!

Nu tror jag att min regelbundna träning ger resultat och det känns så gott! 3 pass i veckan tränar jag och det är nog alldeles lagom för mig!
Det härliga är att jag är så nöjd med mitt liv, med min fina familj mina underbara vänner, allt runtomkring som händer med barnen, jobb och resor just nu. Det enda som varit och är jobbigt är ju mig själv, mitt yttre. Och det håller jag på att ändra nu! Och det fungerar ju!

Ingen är gladare än jag idag!!!!


LYCKA!

Vilken helg vi har haft. Vilken lycka. Fredagen började med mys med fina vänner. Mat och vin och fint sällskap kan sällan bli fel.
På lördagen spenderade vi förmiddagen ute i trädgården och på lekparken. Så mycket löv jag krattat. Hela vår baksida var fullkomligt täckt av löv. Underbara färger som ett enda stort hav. Vilket träningspass jag fick!! Efter lunch och dusch var det dags för finaste Esters dop i Lidköping. Så fint och mysigt och ett fantastiskt uppdukat fikabord! Dopet gick utmärkt och alla var fina och glada. Kika in på min systerdotters blogg på nedanstående länk för att se lite bilder!

http://ffokus.bloggplatsen.se/2010/10/16/3763492-njutavlitebilder/

Sedan var det ju äntligen dags för söndagens barnkalas! Som en viss 3-åring har längtat!! Han var så förväntansfull och höll på att explodera flera gånger! Vilken glad kille! Halv tre var det äntligen dags och när det plingade på dörren visste han vad som gällde!
Jag delar med mig av bilder från söndagens firande och vill tacka alla er finaste vänner som kom till oss för Williams skull. Vi är otroligt tacksamma för att ni finns i våra liv och för att ni var med och delade Williams dag med oss. TACK!!!
Som sagt, en bild säger mer är tusen ord! NJUT !

Bloggintresserade