tisdag 1 mars 2011

Sprudlar ?!Jag har en sprudlande energi idag! Känner mig riktigt på G och har precis städat klart i badrummet! till och med i lådorna, haha! Det var extrem oordning däri så det behövdes verkligen. Fick in lite tulpaner med, så vårkänslorna är nära nu! Haha, ser just att det inte alls ser direkt i ordning ut i min låda, men jämfört med tidigare så =)

Ida är det det tisdag vilket innebär att det är jag som både hämtar och lämnar på förskolan. Underbar dag helt enkelt! Vi har det så mysigt varje morgon och utan stress brukar vi vara klara att åka tjugo i nio. Dagen på jobbat går ju i en hejdundrande fart. Tisdagar är en kortdag, men massor av mail som ligger i inkorgen och måste tas om hand, så det tar upp störta delen av dagen. Sen håller de på att renovera alla kontor på jobbet, så även vårt lilla landskap och nu är färgen på väggarna utbytt mot en ljus härlig färg, mixad med en behaglig tapet. Så snart väntas lite nya möbler, nya skärmväggar och nya gardiner! Känns så härligt med nytt och fräscht!

Igår var vi på förskolan på utvecklingssamtal. Vårt livs första. Det var så spännande och så givande. De är helt underbara på våra barns förskola. Vi fick se ett antal olika filmsnuttar på barnen och vad de gör på dagarna. Bland annat vid matbordet, när de är ute, vid samling, sångstund och lite gympa! Det var helt underbart. jag blev så rörd och så stolt. Våra fina barn.
De fick mycket beröm båda barnen både för deras uppförande, hjälpsamhet och härliga humör!! Det finns inget att klaga på, och det sista 'fröken' sa va att vi har två helt underbara barn!
jag kan säga att det var två rätt stolta föräldrar som gick rätt så rakryggade ut ifrån förskolan denna måndags kväll.

I helgen vankades det både 1-års kalas och 4-års kalas. Lördagen och söndagen var liksom fullproppade. Givetvis hann vi även med att besöka kalasfina vänner på lördags kvällen och blev bjudna på den mest otroliga middag på länge. Helt sjukt gott var det! Såsen är 'to die for' !!!!
Jag har fått receptet!
barnen de lekte konstant från att vi kom in, vilket var vid 18-tiden, tills 00,30. Då somnade två trötta, blivande 4-åringar i varsin mammas knä =) De små hade somnat något tidigare som tur var! Vi hann både titta på melodifestivalen och spela spel! En toppenkväll som vanligt !!
Ska erkännas att vi var något sega på söndagen......

På torsdag är det dags för William att åka till frissan! Han har inte velat det innan, utan jag har fått fixa det själv, men nu så har han gått med på det och vi har bokat en tid! Så här såg det ju ut när Alice var där. Ha överseende med de små bilderna, de kommer från mobilen men vet inte varför de blev så små!!Dags att ta tag i städningen igen! Vill ha fint i de andra rummen också, inte bara i badrummet!
Ha en fin tisdag eftermiddag, det ska vi ha. Ikväll ska jag sola och färga håret =)
/Mariah

Bloggintresserade