måndag 2 maj 2016

Oslagbart!

Vilken helg vi haft!
Oslagbart med nästintill oplanerade helger. Bara köra på med det vi vill. I fredags hade vi sedvanligt fredagsmys. Alice stod för matvalet och denna gången föll lotten på raclette. Mycket uppskattat av både barn och vuxna. I soffan blev det sedan Let's dance och Finaste Familjen innan 8 ögon slocknade.

Lördagen bestod av ett hårt träningspass på
gymmet, barnen lekte med kompisar och diverse småfix innan vi drog till Lidköping för lite shopping. Nya gungor till barnen som ska hänga i körsbärsträdet, skolavslutningskläder och lite annat smått och gott hann vi med efter en lunch på O'learys och innan vi drog till Vinninga för att kolla på kusin-Ida som hade seriepremiär med sitt LFK mot just, Vinninga. Dessvärre blev det en förlust, men nya tag nästa match :)


Gött nöjd efter 45 minuters tabata-pass!

Popcorn i väntan på lunch :)
På vägen hem svängde vi in i Levene hos mina föräldrar, där bjöds det på räkor! Mums! Det var länge sedan vi åt, så det smakade gott. Vi avslutade med fruktsallad innan vi åkte hem och slog oss ner i soffan igen :) Denna gången för att se Gladiatorerna (ja jag vet, jag kanske inte hade valt det själv, men det är ändå något visst när vi kan sitta hela familjen tillsammans och titta på annat än barnprogram eller en Pixar-film!)
Vi fick lite finbesök av en vän och hennes två pojkar, så vi njöt av ett glas vin i soffan, innan det var dags att återigen slå igen de två blå.Det är ändå en befrielse av något slag när man vet att det är OK att somna när som helst, i soffan går också bra, och man har ingen tid att skynda upp till på söndag morgon.

Söndagen hade ju lovat sol. Och vilket väder det blev! Otroligt härligt. Vi var ute HELA dagen! Vi greja de i trädgården. Planterade, sådde lite nytt gräs där det behövdes, krattade, klippte ner körsbärsträdet lite, klippte kanterna, ställde ut trädgårdsmöbler, grillade korv, hoppade studsmatta, gungade in nya gungor, fikade i solen och hade en allmänt ljuvlig dag. Jag älskar när barnen leker ute, kompisar kommer och går under dagen. Ena stunden en fotbollsmatch på planen med kompisar, i nästa stund en cykeltur, gunga på lekparken, äta lite korv, hoppa lite, kicka lite, ja ni vet! En sådan dag hade vi. Jag älskar't. Fullkomligt älskar't.

Fotbollskillar!
Alice älskar att plantera!!!

EN bra början i alla fall :)I sedvanlig ordning avslutade vi med kvällsmat vid tv'n till Mästarnas Mästare. Sen var vi alla rätt trötta. Men denna helgen lever vi på länge.

Nu ser vi fram emot nästa. Denna veckan ska innehålla både jobb, träning, SPA (för Johan) Ostprovning & avtackning av en kollega (för mig) Mösseberg, sol, kaffe i solen, shopping (Inte förankrat än!) och annat skoj! Det är ju dessutom lite extra ledig tid att njuta av denna veckan!
Nu har vi kickat igång denna veckan - låt det bli en bra sådan. Ta vara på varje dag, varje liten stund! Njut och kramas, älska dina nära så mycket som du bara kan, och tala gärna om det för dem <3 p="">
Vi hörs!
/Mariah 

Bloggintresserade