söndag 24 oktober 2010

What a night

Tiden går så himmla fort. Nu är redan höstens höjdare över. Igår samlades vi alla sex hos J som vanligt. Mysigt och varmt och skönt ute i den lilla 'boden' där bastun var på god väg att bli så där fantastiskt varm och underbar. Vi satte oss ner i soffan och startade med lite bubbel. Sen var vi igång =) Mycket prat och goda skratt. En uppdatering av vad som pågår i allas våra liv givetvis. Vi är ett härligt gäng som samlas och det spritter i kroppen när det väl är dags. Vi är alla så olika, men ändå så lika. Vi representerar olika sorters människor. Gift, förlovad, sambo, särbo, flerbarnsförälder, förälder till en liten knodd eller till en liten vovsing, nykär, karriärsklättrande, nyanställd, föräldraledig. Men alla är vi alldeles underbara och vi kompletterar nog varandra väldigt bra!

Efter en liten stund dukades maten upp. Helstekt fläskytterfilé, en underbara bulgursallad serverades med en fantastisk avokadocremé. Givetvis ett mumsigt rödvin till detta.
Desserten idag bestod av en ostbricka med massor olika gudomliga ostar och marmelader! Det var det bästa på länge, så fantastiskt gott. Det var länge sedan jag åt så smakrikt. Till det fick vi ett vin som satte smaklökarna i arbete. Starkt och gott.
Kaffe och smarriga praliner intog vi efter att vi badat bastu. Lite ansiktsmask, inpackningar och nagelfixande hanns också med!

Tack till mina vänner för denna finfina tradition. Jag längtar redan till nästa år ! Men först ska vi hinna med ett träningspass och en tjejig middag i Vedum i juletid =) Och då smider vi vidare på våra reseplaner, eller hur!?


Bloggintresserade