tisdag 29 mars 2016

Påskigt värre :)

Att en helg kan gå så himla fort! Det måste ju tyda på att  vi har haft roligt. Och mycket för oss! Vi hade finfina vänner på besök på Skärtorsdagen! Grillen tändes för första gången i år och det smakade ljuvligt. Kyckling i olika marinader bjöds det på! Vi hade mysigt fram till småtimmarna, sedan var det dags att hoppa till kojs för att komma upp i tid och spendera en timma på gymmet och öva in ny release! Spännande :)

Långfredagslunch blev det hos makens föräldrar som alltid! Det är en tradition som inte bryts! Mysigt. Förra året var vi dock inte med, då hade magsjuka hittat hem till oss, så vi var extra glada att vi kunde komma i år. Lika mätta som vanligt lämnade vi Herrljunga fram på eftermiddagen för att ha en lugn kväll i soffan till Let's dance.

Lite småshopping på påskaftonsmorgon medan maken spenderade lite mer tid på gymmet, var vi sedan laddade för en kväll i goda vänners lag.


 Det fina fina värdparet
Min plats med finaste placeringsskylten!Matchande killar!

Å sötaste tjejerna!
Ni ser ju, påsken var ljuvlig! resten av påskhelgen gick i träningens och skogens tecken! Mer om det senare :) Hoppas ni alla njutit av en fin helg och har kunnat spenderat den med nära och kära precis som sig bör!

/Mariah

Bloggintresserade