lördag 5 mars 2011

VANNOm en timma åker vi !!
jag och min man och 4 underbara vänner! Vi ska spendera lördagen och söndagen på VANN i Lysekil! Det är första gången vi åker dit men det ska bli fantastiskt. Roligt att prova något nytt.
har kollat mycket på deras hemsida och det ser ju bara helt fantastiskt ut! Att fyra fina vänner ska göra oss sällskap gör ju bara det hela ännu bättre!

Barnen ska vara hemma tillsammans med farmor och farfar1 Det kommer ha det toppen! Fullt upp, men toppen! Lördagsgodiset är inhandlat och maten är planerad, dock inte lagad ;) Det får farmor fixa =) De kommer säkerligen gå ut i det finfina vädret idag. Solen verkligen strålar från en klarblå himmel och barnen är sugna på att gå ut! Kanske blir det en tur innan lunch eller efter Alice vilat!?

Vi har packat klart och ska åka snart. Stannar i Uddevalla på lunch och möter upp de andra där.
Vi kommer ha en toppen week-end!

Igår hade vi förmånen att få besök av en av Williams goda vänner som förgyllde vår dag. Han stannade faktiskt från 10-15 ! hans fina mamma kom en sväng vid halv två så vi han fika och prata lite, det är änna nödvändigt! Känns ju väldigt bra att han känner sig så trygg här att han kan tänka sig att stanna några timmar utan sin mamma eller pappa. ingen blev nog gladare än William för att han kunde komma och leka trots att lillebror var sjuk! TACK!

Ha nu en underbar helg, det ska vi verkligen ha!
och glömt inte, NY DAG - NYA MÖJLIGHETER !!
/Mariah

Bloggintresserade