onsdag 2 mars 2011

En klapp på axeln

Jag tror bestämt att jag ska ge mig själv en klapp på axeln idag. Inte för något speciellt just idag. Utan rent allmänt. Jag kämpar bannemig på. Hela tiden. Visst jag faller för frestelsen någon enstaka gång, men det är trots allt vid speciella tillfällen. Måste erkänna att jag varit väldigt dålig med träningen de sista veckorna, men jag får skylla på att jag inte kommit in i någon riktigt bra jobba-träna-rutin än. Men det kommer väl snart tror jag.
Zumban har jag i alla fall lyckats gå på varje vecka, så även idag.
Vågen visar i alla fall det minsta hittills och det är jag glad för så klart, även om jag hade önskat ännu lite mindre, men vad gör det om hundra år ?! Jag lever i nuet. Jag har tappat fler kilo än vad jag trodde var möjligt vid denna resans början, och jag har inte avslutat resan än! Den kommer förmodligen aldrig ta slut! Dock kommer jag nå ett mål, där jag vill hålla mig, och jag kommer alltid få tänka på vad jag stoppar i mig. Men det kan jag leva med. Det märks ju att jag är på en liten platå just nu, för det går ju så långsamt, men bara jag tar mig förbi detta lilla halv-stopp så ska nog några kilo till rinna av! Jag känner mig SNYGG (oftast) när jag tittar mig i spegeln! Det är helt ofattbart, det har inte hänt på väldigt länge kan jag meddela. Visst får man känna så?
Jag köper mindre kläder! Jag köper Medium och 42 nu!!! Det trodde jag aldrig för ett halvår sedan!! UNDERBART! Och det skäms jag inte för. INTE ETT DUGG !


HÄR KOMMER EN VARM OCH STOR KLAPP PÅ MIN EGEN AXEL.
FÖR DET ÄR JAG VÄRD, JUST IDAG !

Hemma

Idag är jag hemma med barnen. Alice har varit vaken många timmar i natt och varit ledsen till och från och klagat på ont i magen. Även nu på morgonen gick hon och sa att hon hade ont i magen. Bättre att ta det säkra först och hålla dem hemma, men det verkar inte bli något mer av detta tack och lov. Kändes tokigt att skicka iväg henne till förskolan dels för magen så klart och samtidigt för att hon inte sovit många timmar alls!

Vi skulle delat på dagen hemma jag och min käre man, men det körde ihop sig för honom så jag fick bli hemma hela dagen. Man känner sig så besvärlig på något sätt, för just idag har ju Äppelboden öppet 12-17 och någon måste ju liksom göra mitt jobb idag. Men så är det. Jag har pratat med dem, och de är toppen och ställer upp! Imorgon har vi utbildning hela dagen, så skulle det blir något mer med Alice får ju Johan ta en dag hemma imorgon för det vill jag inte missa!

Ikväll ska jag äntligen Zumba igen! Det ska bli gott! Johan och William ska till idrottshallen i Vedum i eftermiddag. Spela boll och ha gympa tillsammans med fina vänner och deras godbitar! Det är ju toppen! Varje onsdag är det avsatt tid för Vedum, och då ingen direkt utnyttjar tiden, så ska våra barn med pappor få göra det =)

Nu ska jag lägga en övertrött liten tjej här hemma! Sen ska jag göra i ordning lunch. Undrar just vad det blir idag.....

Ha en fin onsdag, det ska vi försöka ha. Tidigt i säng blir det ikväll, för min utbildning börjar redan kl 7 imorgon! Sen ska jag till frissan med William, sen till banken och lägga i ordning lånen och sen träna hade jag tänkt! Mycket ska hinnas med =)
/Mariah

Bloggintresserade