fredag 18 februari 2011

Fika till tusen !!

Kära nån va mycket fika det har blivit idag =) Visserligen har jag inte ätit allt, bara en liten en, men jag har handlat mycket!

Min systerdotter har sportlov och kom hit igår eftermiddag för att stanna tills idag. Vi åt lite och tittade på film. Idag har vi varit inne i vara alla 4 och fikat. Det är ingen stor utflykt, men det är SÅ mysigt, och barnen älskar det. Standard är pannkakor och chokladboll, och idag var inget undantag =) Pannkakor först och chokladbollen sen, inga problem.
Sen sålde de alla småkakor ruskigt billigt idag så jag var ju bara tvungen att köpa med ett gäng hem och ha i frysen. Det är ju perfekt att ha och ta upp till fika när det behövs. Vet egentligen inte hur många kakor det blev, jag beställde 30 stycken.... men tror det slutade på några fler =)

När vi kom hem vankades det ännu mer fika. Denna gången i form av muffinsbak och låtsasfika. Ida och barnen bakade muffins till ett helt kompani och de hade nog roligt, eller ja, barnen i alla fall. Ida såg lite bedrövad ut titt som tätt när både socker och kakao verkade hamna lite överallt! Men smeten va god sägs det.
När lillstrumpan sov så hade Ida och William fullt upp med att handla och äta i. Både i, och utanför den lilla stugan! Hel otroligt hur de gick in för leken =)

Ikväll blir det lugna gatan i E-town. Vi ska ha familjemys och bara ta det lugnt. Imorgon vankas det nog bad och mys med vänner till Melodifestivalen! Det är lie mysigt ändå att det dragit igång igen! Det är härlig stämning och mestadels bra TV varje lördag!

Ha nu en fin fredags eftermiddag och kväll. Som ni redan vet, kommer vi ha det =)

Förresten så välkomnar vi ännu ett litet liv till världen. En liten pojke föddes i lördags morse. Förmodligen en liten Levi ! Välkommen !

Bloggintresserade